I Concurs Felicita per Nadal de Cor

Sol·licitar la participació al I Concurs Felicita per Nadal de Cor

Destinataris

Persones físiques o jurídiques

Fi de la via administrativa

No

Observacions

- La data límit d'admissió de sol·licituds d'inscripcions i d'admissió de votacions populars és el dia 1 de gener de 2018 a les 23.59 h.
- La inscripció al concurs s'ha de fer accedint a la plataforma expressament habilitada per al concurs "FELICITA PER NADAL DE COR" a les xarxes socials de l'Ajuntament: Facebook, Twitter, Instagram.
- Publicar una fotografia a l'aplicació habilitada pel concurs "FELICITA PER NADAL DE COR" feta prèviament, on apareguin o no els participants, i el Cor de Manacor, escultura recentment ubicada a la rambla del Rei En Jaume.
- Les 50 primeres fotografies rebudes tenen 2 tiquets per colcar de franc al trenet de Nadal i a les atraccions infantils.
- Les 10 fotografies que rebin més vots participen al sorteig d'una panera de productes de comerç local valorada en 300 €.

Tràmits

SOL·LICITUD DE L'INTERESSAT

Documentació

Les persones interessades han de complimentar el formulari a l'aplicació "easypromos" enllaçada a les xarxes socials de l'Ajuntament (Facebook, Twitter i Instagram) i publicar una fotografia feta prèviament, on apareguin o no els participants, i el Cor de Manacor, escultura recentment ubicada a la rambla del Rei En Jaume, fins el dia 1 de gener de 2018 a les 23.59 h.

Òrgan competent per tramitar

Comerç i indústria

Terminis

Fins el dia 1 de gener de 2018 a les 23.59 h.

Lloc

Publicació "Felicita per Nadal de Cor" allotjada a "easypromos.com" habilitada a les xarxes socials de l'Ajuntament de Manacor (Facebook, Twitter i Instagram)

Requisits

Els sol·licitants han de ser persones majors de 14 anys que residesquin en l'àmbit estatal, i també comerços, empreses, associacions, clubs, escoles i qualsevol altre col·lectiu o tipus d'organització legal.
Les persones interessades han de complimentar el formulari d'inscripció a l'aplicació "easypromos.com" enllaçada a les xarxes socials de l'Ajuntament (Facebook, Twitter i Instagram) i publicar una fotografia feta prèviament, on apareguin o no els participants, i el Cor de Manacor, escultura recentment ubicada a la rambla del Rei En Jaume.

Finestreta única de la directiva de serveis

No

Resultat

Participació en el I Concurs Felicita per Nadal de Cor

Organisme responsable

Ajuntament de Manacor

Forma de iniciació

A instància de la persona interessada

Materies relacionades

Comerç, Festes, fires i mercats

Òrgan competent per a resoldre

Junta de govern